Instagram snapshots

 

Pictures from my instagram @noraleino

Ehdin jo huolestua etten ehdi tekemään postausta ennen lähtöämme, mutta kyllähän tässä kaksi tuntia ennen ehtii vielä hyvin. Lähdemme ajamaan klo 03:00 Helsinkiin päin ja siitä sitten matkamme jatkuu kohti Louisianaa parin pysähdyksen nojalla. Kameroita en halua ottaa mukaan käsimatkatavaroihin joten ne pysyvät näin alkuun visusti matkalaukuissa. Mutta jos olette kiinnostuneita miten minun ja S:n matka etenee yritän olla mahdollisimman aktiivinen snapchatissa ja siellä minut löytää nimellä nora.leino! Seuraavaksi yritänkin saada jonkin näköistä postausta tänne rapakon takaa 🙂

/ I was starting to get worried about me not having enough time to do one more post before we leave but luckily I have some right now before we leave – we’re leaving in two hours. Both me and S’s families will drive us to Helsinki and we’re leaving 3AM from home. And from there our journey towards Louisiana will start – after few stops along the way of course. I don’t want to take any of my cameras on carry-on so they are packed to my suitcases. But if you are interested about our journey I will try to be active on snapchat and post there as much as I can – you can find me under the name of nora.leino! I hope my next post will be something more American haha 🙂

x Nora 

4 kommenttia artikkelissa “Instagram snapshots

  1. Ensin perheen kanssa ja sitten omaan asuntoon olis tarkotus muuttaa! 🙂 vähän tuli vaikeuksia matkan varrella, mutta muuten meni hyvin 🙂

    Tykkää

  2. Asutteko siellä amerikassa omassa jossain asunnossa vai jonkun perheen kanssa vai miten? Ja toivottavasti matka meni hyvin ! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s