Rust colored

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Top & shorts: Zara / Necklace: Glitter / Bag: Marc Jacobs / Shoes: Topshop

Huh heijaa! Pääsimme S:n kanssa perille Lafayetteen paikallista aikaa keskiviikkona aamuyöstä. Olemme siis Suomen ajasta 8h jäljessä ja meillä molemmilla on vielä aika paha jet lag. Ilmasto Lafayetessa on erittäin lämmin ja kostea. Jopa näitä kuvia ottaessa kameran linssi meni huuruun välittömästi joten sitä piti pyyhkiä aika lailla joka oton jälkeen. Olen pitänyt tästä kaupungista ja host perheestämme todella paljon – ihmiset kehuvat täällä yllättävän paljon ja monet ovat kertoneet, että näytän todella Eurooppalaiselta (well duh). Tänään pääsin myös jo ensimmäistä kertaa ostoskeskukseen tekemään hieman ostoksia ja voi sitä ilon määrää kun pääsin Sephoraan! Kertokaa ihmeessä jos haluatte, että teen ostoksistani jonkin näköisiä postauksia videon tai kuvien muodossa 🙂 

Ja se mistä pidän eniten Amerikkalaisessa kulttuurissa on se, että tekemistä keksitään koko ajan ja kaikki ovat todella extempore tyylisiä ihmisiä. On huvittavaa kun juttelen läheisteni kanssa facetime puheluita ja he kysyvät mitä on päivän suunnitelmissa – vaikea sanoa koska ne suunnitelmat ja toteutukset tapahtuvat n. tunnin sisässä!

Meidänkin pitäisi vielä hankkia Amerikkalaiset liittymät kännyköihimme, jotta pystyn esimerkiksi päivittämään sosiaalista mediaa ilman WiFiä. Kuviakin on haastavaa ottaa ilmaston takia, mutta yritän parhaani 🙂

/ Woaah! Me and S arrived to Lafayette on Wednesday night. We’re 8 hours behind Finland’s time zone and we’re both still so jet lagged. The weather in Lafayette is extremely warm and humid. Even when we were taking these pictures the lens fogged up within the first 20 seconds so we had to swipe it all the time. I’ve been really liking this city and our host family – people give a lot of compliments in here and many have told me that I look like a European (well duh). Today we also went to the mall for the first time to do some shopping and you can only imagine how happy I was when I got to Sephora! Let me know if you want some sort of posts about my purchases 🙂

And what I love most in the American culture is the fact that they’re always coming up with stuff to do and they are really extempore type of people. It’s so funny when I’m talking with my family and they ask what are the plans for the day – it’s so hard to say because those plans are planned and executed within the same hour!

And we have to get American operators on our phones so that I can update social media without WiFi. It’s also really difficult to take pictures in this humidity but I’m trying my best 🙂

x Nora

12 kommenttia artikkelissa “Rust colored

 1. Ihania kuvia ja asun värit pukee sua tosi hyvin! 😊 Ja mäkin oon sitä mieltä et ehdottomasti joku haul video ois tosi kiva ja kanssa video tosta muutosta jos haluaisit tehdä! 😊 Nauti olostas siellä, tota kokemusta ei todellakaan kovin moni pääse kokemaan, varsinkaan noin nuorena kun te! 😊

  Tykkää

 2. Moikka! Mustakin olisi tosi kiva kuulla enemmän muutosta, vaikka videon muodossa 🙂 Muutenkin muutkin videot kiinnostavat ja odotankin niitä eniten! Ihana asu, taas kerran 🙂

  Tykkää

 3. ehdottomasti joku haul video <3_<3
  Asutteko siis jollain ns tuntemattomalla? Miten tämä on sujunut?:)

  Tykkää

 4. Ihanat sävyt vaatteissasi! Sephoraan pääseminen on kyllä aina parhain tunne ikinä! 😀 Minusta olisi myös mielenkiintoista tietää enemmän muutostanne Jenkkeihin. Varsinkaan kun sitä ei tapahdu ihan joka päivä kenelle tahansa. 🙂

  Tykkää

 5. Ihania kuvia! 🙂 olisi kiva jos tekisit vaikka videon teidän usaan muutosta, jossa kertoisit siitä vähän enemmän. 🙂 itse en ainakaan ole edes varma asutteko sielä omassa asunnossa vai jossain perheessä. 😀 olisi kiva kuulla lisää, kun ei moni tuota pääse koskaan kokemaan. :p

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s