Casual dinner

Processed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e5 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with c9 presetProcessed with VSCO with e3 preset

Top: H&M / Shorts & bag: Zara / Shoes: Bakers

Huomenna tuleekin jo viikko täyteen Amerikassa oleilua. Vaikea uskoa jo kuinka nopeasti pelkkä viikko mennyt. Joka päivä on täynnä tekemistä joten tylsää ei ole ainakaan ehtinyt tulla! Ja varsinkin meidän host perheemme sai pienen perheenlisäyksen tässä muutama päivä sitten kun lapset löysivät kulkukissan kadulta ja se seurasi heitä kotiin. Täytyy kyllä sanoa etten ole ikinä tavannut niin ihanaa ja rakastavaa kissaa kuin hän! Nimesimmekin jo hänet oman koirani mukaan – Cara.

Käymme todella usein host perheemme sukulaisten / tuttavien kylässä syömässä iltaisin ja tämän postauksen asukuvat ehtisimme napata juuri ennen lähtöä. Kaikki ovat olleet meille erittäin mukavia ja pidämme todella paljon tästä kaupungista. Vielä ei ikäväkään ole ehtinyt kasvaa niin isoksi koska hieman tämä tuntuu vielä ”lomalta”. Eiköhän parin kuukauden päästä ala olemaan jo hieman isompi ikävä kun tilanne muuttuu arkisemmaksi.

/ It’s been a week since we arrived tomorrow. It’s hard to believe that it’s already been one week. We have so much stuff to do each day so they’re just basically flying by! And our host family grew by one few days back when the boys found a stray kitten on the streets and it followed them home. I must say that I’ve never met such a sweet and lovin’ kitten as she is! We even named her after my dog – Cara.

We frequently visit our host family’s family and their friends and we go to their homes and have dinner. We just had time to take these photos before we went to their relatives. Everyone has been so nice to us and we really like this city. I’m not that homesick yet but that’s probably because we’ve only been here for a week but I’m pretty sure that I’ll be homesick in a few months.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s