Kitty cat

Processed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 preset

Top: Asos / Shorts: Bullhead Denim / Bag: River Island / Shoes: Zara

En saa millään tarpeekseni tuosta ihanasta kissanpennusta. Host perheemme vanhemmat ovat allergisia kissojen ja koirien karvoille joten hän ei saa tulla sisälle joten vietän tästä syystä paljon aikaa ulkona hänen kanssaan. Ja haluan huomauttaa etten ole kömpelö vaan nuo jalassa näkyvät ”mustelmat” ovat tosiaan hyttysenpistoja ja olen niille allerginen joten ne muuttuvat todella inhoittavan näkösiksi :s Nyt olisi minun aika mennä lounaalle (eilisen ravintola illallisen jämät here I come) ja sitten lähdemmekin katsomaan lisää asuntoja. Yritän kuvata nyt viikonlopun aikana Q&A videon teille x

/ I just can’t get enough of that cute kitten. Our host parents are allergic to cat and dog hair so she isn’t allowed inside which means that I’m spending a lot of time with her outside. And I would like to address that those are not bruises on my leg, they are mosquito bites and I’m allergic to them which turns them into those weird looking spots :s Now it’s time for me to get some lunch (yesterday’s leftovers from the restaurant) and then it’s time to head out to look some apartments x

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Kitty cat

  1. Ihanat vaatteet ! Hei huomasin et Santeri oli iltalehden jutussa, siitä tulvaongelmasta siellä … !

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s