So comfy & simple

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

T-shirt, cap & choker: Pacsun / Bag: Missguided / shoes: Bakers / Belt: Massimo Dutti

Hui että meillä on jännät paikat meneillään täällä. Lukemattoman monen asuntoesittelyn jälkeen löysimme vihdoin sen oikean. Tosiaan kävimme katsomassa sitä jo noin viikko sitten, mutta totesimme nyt lopullisesti sen olevan paras paikka meille. Kaikki tarvittava löytyy läheltä, se on valmiiksi sisustettu ja siihen kuuluu kaikki mahdollinen joten mikäs voisikaan mennä sen paremmin? Ainoana ongelmana tässä on se, että eräs toinen henkilö haluaa saman asunnon (ja niitä on vain yksi jäljellä) joten huomenna saamme tietää voimmeko muuttaa sinne ja jos voimme niin muutammekin jo samana päivänä. Toivotaan nyt vain parasta :p

Ja tosiaan olen aivan liian rakastunut pitämään miesten t-paitoja mekkoina – ne ovat niin mukavia ja helppoja stailata. Yritän kumminkin hillitä itseäni haha.

/ Oh gosh it’s getting really exciting in here. We’ve went to see several apartments and finally we have found the perfect one. Although we did see it about a week ago but now we finally realized that it’s perfect for us. Everything we need is close by, it’s fully furnished and it includes absolutely everything so what could be better? The only problem is that there is this other guy who would also like to get the apartment (and there’s only one left) so tomorrow we’ll find out if we’ll get it or not and if we do get it we’ll be n´moving in there straight away. We’re just keeping our finger’s crossed :p

And I’m absolutely obsessed with men’s T-shirts and to wear them as dresses – they are so comfortable and easy to style. I’ll try to control myself haha.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s