Strolling around in my cowboy boots

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 preset

Top: H&M / Shorts: Lindex / Bag: Zara / Boots: Missguided

Nyt on onneksi suurin huoli ohi. Saimme S:n kanssa hankittua asunnon täältä josta puhuin aikaisemmin! Muutamme sinne ensi viikon torstaina. Se on siis tämän kaupungin yliopiston kampuksen omistama asuinalue joten siellä asuu suurimmaksi osaksi opiskelijoita 🙂 Ja kävelyetäisyydelläkin sijaitsee yliopiston amerikkalainen jalkapallokenttä joten mikäs sen parempaa kuin mennä katsomaan synttäripäivänäni kauden ensimmäistä peliä ensi viikon lauantaina! Amerikkalaisen jalkapallopelin katsominen livenä on ollut bucket listallani jo monta vuotta.

/ Now our biggest worry is gone. We got the apartment that I talked about earlier! We’ll be moving there next Thursday. It’s on university’s campus so there’s mostly students living there 🙂 And we also have a football field in a walking distance so what could be better than to go there on my birthday and go see season’s first football game next Saturday! It has been on my bucket list for so many years – watching a football game live I mean.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s