Moodboard: simple

 

Pictures from my Tumblr: click!

Kuten jo aikaisemmin kerroin – täällä on koko ajan hirveästi menoa. Olen koko ajan menossa kaikkialle ja en ehdi päivittämään edes someakaan kunnolla. Toisaalta olen jälleen pitkästä aikaa alkanut selailemaan Tumblria ja Pinterestiä! Pinteresti alkaakin täyttymään jo syksyn inspisasuista, mutta eihän niistä ole minulle mitään hyötyä kun täällä on talvellakin asteita +15°C!

/ Like I mentioned earlier – there’s a lot going on here. I’m always on the go and I don’t have proper time to update my social media. Although I’ve been scrolling through Tumblr and Pinterest more! Pinterest is slowly filling up with Autumn outfit inspiration but they are no use to me because even on winter the temperature is +15°C!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s