You need to cut it

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

 

Hat & belt: H&M / Choker, jacket & dress: Missguided / Bag & shoes: Zara

Nämä viimeiset neljä päivää en ole oikein ollut some tuulella. Olen kärsinyt hieman inspiraation puutteesta joten asukuviakaan ei ole tullut otettua. Selailin sunnuntai-illalla Pinterestiä ja näin monia ihania kuvia LOB (Long bob) hiuksista. Siinä meni n. 10 minuuttia kunnes päätin itse leikauttaa samanlaiset. Tuntui siltä, että tarvitsin jotain hieman isompaa muutosta ja ehkä sekin auttaisi inspiraation takaisinsaamisessa. Ja kyllähän tällä hetkellä tuntuu paljon paremmalta – jännää miten paljon hiukset vaikuttavat itsetuntoon vaikka ne ovatkin vain hiukset.

/ For these past four days I haven’t really been feeling the whole social media thing. I haven’t also felt that inspired so that’s why I haven’t been taking any outfit pictures. I was scrolling through Pinterest on Sunday night and I saw many pictures about women with LOB (Long bob) hair. It took me about 10 minutes to decide that I want to cut my hair into that style also. It felt like I needed a bigger change and maybe it would help me to get my inspiration back. And I must say that at this moment I’m feeling a lot better – it’s funny how big of an influence hair has on us even though it’s just hair.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “You need to cut it

  1. Osaatko suositella jotain hyviä tekoripsiä jotka olisivat hyvät ja suht edulliset ja joita myytäis suomesssa?:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s