3rd of September

Processed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 preset

 

Lafayeten yliopiston ensimmäinen jalkapallopeli sattui olemaan juuri syntymäpäiväni aamulla. Olemme S:n kanssa aina halunneet nähdä Amerikkalaista jalkapalloa livenä, joten mikäs sen parempaa kuin mennä katsomaan sitä 20-vuotis syntymäpäivänäni. Aamulla oli aikaisin ”tailgaiting” joka tarkoittaa sitä, että ihmiset ovat vuokranneet stadionin vierestä autopaikkoja joihin voi pystyttää katoksen ja grillata sekä pelata erilaisia ulkoilmapelejä. Tailgatingin jälkeen menimmekin sitten katsomaan peliä, mutta ehdimme katsoa sitä vain tunnin verran koska sain aika rajun lämpöhalvauksen (asteita oli +38°C) joten minut oli pakko saada sisälle jonnekkin missä oli ilmastointi. Loppupäivä olikin sitten yhtä säätöä, mutta illalla S vei minut syömään downtowniin ihanaan sushiravintolaan nimeltä Tsunami. Oli kyllä parasta sushia mitä olemme koskaan syöneet! Ja eilen meillä tuli S:n kanssa 5 vuotta täyteen, joten kävimme päivällä ostarilla ostamassa itsellemme lahjat (hahahah) ja illalla tietenkin taas syömään!

Nyt on siis juhlinnat ohi ja paluu arkeen. Yritämme juuri tällä hetkellä miettiä tätä asuntojuttua ja toivottavasti kaikki selviäisi mahdollisimman pian 🙂

x Nora

3 kommenttia artikkelissa “3rd of September

  1. Kiva asu sinulla. Ihanan aurinkoista ja kesäistä siellä. Täällä jo syksyn alkua, ja viileä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s