Living out of a suitcase

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

T-shirt: Weekday / Shorts: Missguided / Choker: Pacsun / Bag: Zara / Shoes: Topshop

Tälle asuntohulabaloolle ei kyllä näy loppua – helpotusta kylläkin, mutta ei loppua. Muutto asuntoon on koko ajan epävarmaa, varsinkin nyt sillä saatoimme ehkä löytää henkilön joka ottaa meidän sopimuksen, joten olen pitänyt vaatteeni visusti matkalaukussa. Tietenkin olen ottanut ne sieltä pois ja ripustanut hengareihin ja laatikkoihin, mutta sitten tulee aina (väärä) hälytys että ”tänään mennään asuntoon”. Ja eipähän koskaan mennä haha. . .

Tietenkin ei ole mikään hirveä into ottaa asukuvia koska kaikki vaatteet ovat ryppyisiä (täällä ei ole normaalia silitysrautaa – ja lautaa) ja yhdessä isossa kasassa. Tänäänkin jouduin vetämään jonkin verran vaatteita pois laukusta, jotta saisin yhdisteltyä edes jonkin näköisen asun! Parhaani yritän tietenkin kaikissa asioissa, mutta tällä hetkellä asuntoasiat ovat tärkeimpiä joten minun ja S:n energiat menee kokonaan siihen! Ihanaa, että olette olleet niin ymmärtäväisiä x

/ I can’t see the end for this apartment hell – we’re bit relieved but still not seeing any end. Moving in to our apartment is unsure all the time, especially now since we may have found someone to take over our lease for us, so that’s the reason why I’ve kept my clothes in my suitcase. Of course I’ve taken them out of there and put them on hangers and drawers but every time I do that there’s (false) alarm about us going to the apartment. And we never go there haha. . . 

Of course I haven’t felt that inspired about taking outfit pictures when all the clothes are wrinkled (we don’t have a normal ironing board & iron) and in a big ass pile. Even today I had to pull some of my clothes out of my suitcase so that I could come up with a outfit of some sort! I’m trying my best as always but at this moment the apartment thing is my and S’s priority! I love how understanding you’ve all been x

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Living out of a suitcase

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s