Fight night

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top: Love Culture / Shorts: Missguided / Sunglasses: Asos / Shoes & bag: Zara

Rings: Swarovski & Forever 21

Kävimme eilen illalla S:n joukkuekavereiden kanssa syömässä eräässä ravintolassa. Päätarkoituksena oli kumminkin mennä katselemaan UFC:n otteluita. S on alkanut pitää siitä enemmän tämän kesän aikana ja innostus on alkanut jollain ihmeen tavalla myös vaikuttamaan minuunkin! Niissä on tietynlaista jännitystä :p

Ja kyllä huomaa heti hiustenleikkuun jälkeen kuinka paljon helpommin hiukseni kihartuvat. Ja hiukseni ovat todella paksut ja painavat – silloin kun ne olivat pidemmät ne pysyivät paremmin suorana ilman mitään fööniä, rautoja jne. Suoristusrautaa en ole koskaan suoristamiseen käyttänyt, mutta nyt sille olisikin tarvetta. . .

/ Last night we went to eat to this one restaurant with S’s teammates. The main reason was to go and see these UFC fights. S has really started to like UFC more this summer and I’ve started to like them too! They are exciting in their own way :p 

After I cut my hair you can really tell how much easier my hair curls. My hair is really thick and heavy – when they were longer they would stay straight without blow drying, straightening etc. I haven’t used straightener to straighten my hair ever but now I could really use one. . .

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Fight night

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s