Fall inspiration

Pictures from my pinterst: @nleino

Surettaa kyllä hieman etten pysty antamaan teille henkilökohtaisesti minkään näköistä inspiraatiota syyspukeutumiseen. Jo takkien pitäminen tässä ilmastossa on mahdotonta. . Aion ainakin aktiivisesti päivitellä Pinterestiäni ja etsiä sieltä teille aika ajoin hieman inspistä! Näin saan ainakin jotain tänne blogiin myöskin :p

/ I’m little sad that I’m not able to give you guys proper Fall inspiration. It’s even difficult to wear jackets in this climate. .  At least I’m going to update my Pinterest all the time and find some inspiration for you guys! This is one way to get something here on the blog also :p

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Fall inspiration

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s