It’s a ’date with hamburgers’ kinda day

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Kävimme tänään S:n kanssa tässä lähettyvillä olevassa pikaruokalassa päivällisellä, koska olimme hieman laiskan puoleisia ruoanteon kanssa tänään. On kyllä harmillista, että tämä kaupunki ei ole niinkään hyvä kävelijöille ja pyöräilijöille. Uskon, että ne painottuvat enimmäkseen osavaltioiden pääkaupunkeihin. Täällä ei pärjää hirveän hyvin ilman autoa eikä meidän ole sellaista järkevää alkaa hankkimaan – meillä on ystäviä jotka auttavat meitä mieluusti ja joiden kyydillä pääsee paikkoihin. Ainakin kaikki tarvittava löytyy tällä hetkellä kävelymatkan päässä!

/ Me and S went to this fast food restaurant, that’s located near us, for a dinner tonight ’cause we were too laze to make dinner. It’s a shame that this city isn’t really suited for walkers and bikers, I believe that every state’s capital is more focused on that. You can’t do that well around here without a car and there is no sense for us to get one – luckily we have friends that will help us get around. At least everything we could possibly need right now is within a walking distance!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s