Gamedays

Processed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 preset

S:llä oli kaksi peliä nyt viikonloppuna ja Drillersit voittivat kummatkin. Kyllä heti huomasi pelejä katsellessa kuinka erilaisesti amerikkalaiset pelaavat – he ottavat paljon enemmän kontaktia jäällä ja muutenkin pelaavat hyvällä tavalla erilaisesti. Ja katsomossakin fiilis on aivan eri – kaikki ovat todella läsnä siinä hetkessä ja ilmapiiri on paljon yhteisöllisempi. En aikaisempina vuosina ole käynyt katsomassa niin paljon S:n pelejä, koska se tuntui jotenkin todella pitkästyttävältä jos rehellisiä ollaan. Kyllä katsomon ilmapiiri tekee pelin katsomisesta hyvän tai huonon ja täällä todella nautin siitä.

Nyt on kumminkin minun aika mennä hieman kuntoilemaan! Toivottavasti viikkonne on alkanut hyvin x

/ S had two games this weekend and their team, LA Drillers, won both of them. I could instantly tell when I was watching the games that how differently Americans play hockey – they take physical contact more on the ice and their playing in general is really different but in a good way. And the atmosphere in the audience is completely different – everyone is just really there in the moment and it feels a lot more communal. I haven’t went to S’s games that much in the past because it really felt just so boring if we’re being honest. The atmosphere in the audience really sets the mood for the whole game and I really like the mood they have going on here. 

But now it’s time for me to go workout! I hope you’re week is off to a great start x

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s