life is short, buy the dress

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Choker: Zara / Sunglasses: Komono / Dress, bag & shoes: Missguided / Jacket: Jofama

Huh! Ei ole varmaan mitään mitä en tekisi blogini eteen . . . Yritän itse koko ajan soveltaa vaatteitani niin, että niistä saisi edes hieman syksyisen oloiset. Tänäänkin on +37°C ja olin päättänyt, että pidän tuota takkia päälläni edes hetken aikaa vaikka henki menisi. Jo bikinien kanssa heti aurinkoon mennessä tulee tuskallisen kuuma. Ja aikaisemmassa postauksessani (You need to cut it) ylipolvensaappaat eivät meinanneet lähteä jalastani kuvauksen jälkeen koska jalkani olivat rehellisesti niin nihkeät oltuamme 7minuuttia auringossa haha! Voi kuinka ikävä onkaan oransseja lehtiä puissa, viileämpää säätä ja syksyn sadetta. . .

/ Woah! I bet there’s nothing I wouldn’t do for my blog. . . I’m constantly trying to style my outfits in the way they would at least be a little bit Autumn-y. The temperature today was +37°C and I decided that I was going to wear that jacket even for a little while even if it would kill me. It’s so freakin’ hot when you’re out in the sun with just bikinis on. And on my  earlier post (You need to cut it) when I had over-knee boots on it was so hard to get those off after we took the photos ’cause my legs were so sticky from being in the sun for a couple of minutes haha! Oh how I miss the orange leaves on the trees, cooler weather and Fall rain. . .

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s