you’re my go-to

Processed with VSCO with 6 presetProcessed with VSCO with 6 presetProcessed with VSCO with 6 presetProcessed with VSCO with 6 presetProcessed with VSCO with 6 presetProcessed with VSCO with 6 preset

Hat & belt: H&M / T-shirt: Pacsun / Boots: Ellos / Bag: Zara

Onpas outoa katsoa kuvia joissa minulla on pitkät hiukset. . . Olin leikannut niihin kerroksia noin vuosi sitten ja samalla niitä ohennettiin hieman (joo tiedän nyt, että se oli tyhmä veto), mutta hiuksiani oli hirveän vaikeaa stailata kun sitä hiusta oli niin paljon. Leikkauttamalla ne lyhyiksi pystyn kasvattamaan niistä tasapaksut ja pitämään ne luonnollisen paksuina. En kyllä tiedä miksi tämä alku nyt meni näihin hiuksiin, mutta menkööt haha!

Kuvasin edellispäivänä (lauantaina) pyydettyä meikki lookkia ja yritän aloittaa sen editoimisen asap. S:llä on vielä tänään pelipäivä ja pelipäivät täällä Amerikassa ovat yhtä hullunmyllyä – ainakin meillä. Jos en tänään ehdi aloittamaan niin huomenna käytän koko päivän siihen ja yritän saada sen myöskin tänne blogin puolelle samantien. Ja voi kuinka helposti näitä t-paitamekkoja pystyy stailaamaan! Ne ovat olleet täällä ehdottomasti minun ’go-to’ asu. Varsinkin kun täällä yli puolet ajasta tulee kiire laittaa jotain päälle niin tuo vain ja joitakin koruja ja sitten menoksi haha.

/ Oh it’s weird to look at pictures where I have long hair. . . I had them cut in layers about a year ago and at the same time they were thinned a bit (yeah I know that was a stupid move) but it was so hard to style my hair when they were so thick. Now that I cut my hair short I’m able to grow them long (without layers) and I’m going to keep them as thick as they naturally are. I have no idea how this post started about me talking about my hair but whatever haha!

I filmed a requested makeup look the day before yesterday (on Saturday) and I’m going to try and start edit it asap. S has a game today also and our game days are just all over the place. If I don’t have time to start editing it today I will definitely start it tomorrow and I’m trying to get it uploaded here on the blog also. Oh and how easy it is to style these t-shirt dresses! They have absolutely been my go-to outfit here in the States. Especially when most of the time I’m in a hurry and I just have to put something on quickly.

x Nora 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s