Photobomb

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Top, shoes & bag: Zara / Shorts: Missguided

Voi että kuinka ihana tuo kisu onkaan! Silloin kun pojat löysivät hänet päätimme nimetä hänet Caraksi. Ja vaikka oma Carani kuoli on minulla vielä hänet x. Hän ei kyllä millään malta olla pois viereltäni, aina kun menen tämän host perheen takapihalle hänen on pakko olla koko ajan lähettyvillä. Siinä hän kiehnasi jaloissani ja istui syömään välillä ja tuli sitten takaisin. . . Oli vaikeaa olla nauramatta kun hän on niin riippuvainen läheisyydestä. Ihmettelen päivittäin sitä kuinka paljon iloa eläimet voivat tuoda.

/ Oh my how wonderful this kitty is! When the boys found her we decided to name her Cara. And even though my own Cara died I still have her x. She just can’t stay away from me – every time I go to this host family’s backyard she has to be near me all the time. There she was at my feet the whole time then she sat down to eat some food and then she came back. . . It was hard for me to not laugh ’cause she just wanted to be near me. It never ceases to amaze me just how much animals can bring happiness to your life.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Photobomb

  1. Kiitos ihana 🙂 hahah joo täälläkin alkaa pikkuhiljaa viilenemään… tosiaan se viilentyminen tarkoittaa että täällä on +27 astetta haha!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s