2 kommenttia artikkelissa “Mini tutorial

  1. Kiitos! Ensin kun kokeilin ne toimivat hyvin, mutta esimerkiksi tällä videolla kun tein niin ihan kuin ne olisivat muuttuneet yht’äkkiä!! Oli kyllä vaikee saada niitä häivytettyä… lopputulos on kyllä hyvä jos sen eteen jaksaa tehdä töitä niiden luomivärien kanssa 🙂

    Tykkää

  2. Oi vitsit ihana tutoriaali, pitää muistaa kokeilla joku päivä! Miten muuten koet ton työskentelyn noilla colourpopin mattasävyillä? Musta värin ottaminen siveltimeen oli hankalaa ku ei tuntunu lähtevän mitään, sormella kyllä lähtee ei tarvi hyvä ku koskea sitä:D Ja sitte kans häivyttäminen tuntu jotenkin hankalalta… :/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s