Hippie shorts

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top: Love Culture / Shorts & shoes: Missguided / Jacket: Ellos / Bag: Zara

Choker: Pacsun / Belt: H&M

Joka kerta kun laitan nuo shortsit päälleni kuulen päässäni lauseen ”oh my god! those are hippie shorts!!! eewwww…”. Näin host perheen nuorin poika päätti kuvailla shortsejani ja se huvittaa minua vieläkin. Hän ei siis ole hippien fani joten nuo shortsit saavat häneltä pahoja katseita aika ajoin haha! Tämä päivä alkoi normaaliin tapaan kiireellä, sillä päivän suunnitelmat tulevat vieläkin yllättäen, ja aamupalaksi söinkin ravintolassa ruokaa lounasaikaan. . . En nukkunut hirveän myöhään, mutta en ehtinyt syömään mitään sillä piti laittaa itseni ns. ihmisen näköiseksi ennen kuin astun ulos talosta.

Tällä viikolla pääsen ensimmäiselle roadtripilleni!! S:llä on peli Texasissa ja menen katsomaan sitä erään ystäväni perheen kanssa ja ystäväni veli pelaa siis samassa joukkueessa. Ystäväni perhe on aivan ihana joten seura tulee olemaan paras mahdollinen! Lähdemme perjantaina aamulla ja tulemme takaisin lauantai illalla. Ja sunnuntaina lähdemmekin pienelle shoppailureissulle viereiseen kaupunkiin. Ihana viikko edessä!!

/ Every time I put those shorts on I hear this sentence in my head ”oh my god! those are hippy shorts!!! eeeewww….”. This is how the youngest child in the host family decided to comment on my shorts and it still amuses me. This day started off in a hurry (as usual), ’cause the day’s plans are still a surprise for me, and I ended up eating my breakfast in a restaurant during lunch time. . . I didn’t sleep that late but I didn’t have any time to eat anything because I had to put on my makeup etc. before we would leave the house.

I’m going on my first road trip this week!! S has a game in Texas so I’m going to see that with my friend’s family (my friend’s brother is playing on the same team). My friend’s family is the sweetest ever so the company will be awesome! We’ll leave on Friday morning and we’ll come back in the Saturday evening. And on Sunday we’re going on a little shopping trip to a city near us. What a lovely week ahead!!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s