quick snaps

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

T-shirt: Pacsun / Belt & bag: Missguided / Shoes: Forever21

Noh viime viikonloppu ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, mutta ainakin lauantai-ilta oli todella ihana. Menimme ystäväni kanssa katsomaan Kevin Hartin ’What Now’ – elokuvan ja se oli todella hauska! Nauroimme molemmat vedet silmissä ja makasimme vain elokuvateatterin tuoleilla ihan vetelinä sillä täällä ei osteta ns. paikkoja salista vaan paikan saa valita vapaasti saliin mennessä. Elokuvan jälkeen menimmekin sitten Targettiin kiertelemään ja kello tulikin jo 11 illalla siinä vaiheessa. Täällä esimerkiksi Walmart on 24/7 auki mikä on todella kummallista. Walmart ja Target ovat Prisman tyylisiä kauppoja. Sitten ajelimmekin siinä hetken ja lauloimme täysillä vanhoja kappaleita autossa ihan fiiliksissä haha! 

/ Well last weekend didn’t really go according to the plans but at least I had an amazing Saturday night. I went to see the new Kevin Hart film ’What Now’ with my friend and it was so funny! We were both laughing so much that we had tears in our eyes and we just lied down on the seats all relaxed. You don’t buy seats here when you go to see a movie – you can pick any seat you want in the hall. After the movie we went to stroll around Target and it was almost 11PM at that point. Here, for example, Walmart is open 24/7 which is really weird. Walmart and Target are exactly like Prisma which we have back in Finland. And after that we just drove around for a while and sang some really old songs in the car all hyped up haha!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “quick snaps

  1. Ei hitsi, toi laukku on niin ihana! Kiva asu muutenkin, täällä nyt ei enää vois tuollaista aatellakaan 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s