a hint of rock’n’roll

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top: H&M / Jacket: Zara / Bag: River Island / Shorts: Missguided / Shoes & sunglasses: Asos

Noin vuosi sitten päätin, että pitäisin tänä vuonna Halloween juhlat ystävilleni. Aloin silloin jo miettimään mahdollisia asuja ja ties mitä! Tiesin kumminkin, että jos pitäisin Halloweenin tyyliset juhlat eivät monet varmaankaan panostaisi asuunsa. Suomessa Halloween ei ole niin iso juttu kuin täällä Amerikassa ja täällähän sitä tunnetusti rakastetaan. Ensi viikolla osallistun synttärijuhliin – joka on tietenkin Halloween teemainen – sillä kyseinen viikonloppu sattuu olemaan se ’oikea’ viikonloppu juhlia Halloweenia. En ole koskaan juhlinut Halloweenia ns. ’kunnolla’ joten olen erittäin innoissani tästä!! S ei valitettavasti pääse osallistumaan juhliin joten yritän nyt muutaman ystävän kanssa miettiä ryhmäasuja. . . Asujen miettiminen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi, mutta eikö se sitä ole aina kun ryhmässä yrittää miettiä mitä tahansa päätöstä?

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “a hint of rock’n’roll

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s