Fall colors

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Hat: Minimum / Jumpsuit & shoes: Missguided / Jacket & belt: H&M / Bag: Zara

Voi että kuinka harmittaa etten ole saanut aikaiseksi postata tällä viikolla! Tässä on ollut ties mitä säätöä minkäkin asian kanssa. Parhaillaan opettelen tiettyjä tansseja – jotka menevät tiettyihin lauluihin – ja jokaikinen kerta kun tietty biisi tulee niin ihmiset alkavat tanssimaan niitä ihan sama missä olemme ja itse istun vain siinä vieressä sellaisella ”jaaaaaa mitä pitäisi tehdä” – ilmeellä haha. Ystäväni sanoi, että minun pitää opetella muutamia tansseja ensi viikonlopun juhlia varten etten vain ihmettele vieressä vaan osallistuisin myös niihin! Kuulemma ’juju on that beat’ ja ’footloose’ tulee opetella joten tässä sitä mennään. . .

/ Ughh I’m really bummed that I hadn’t done nearly any posts this week! There’s been a lot going on. Right now I’m trying to learn few dances that go to certain songs and every time a certain song comes on that has a dance to it people start dancing straight away no matter where we are. While they dance I’m just next to them completely clueless on what I’m supposed to be doing haha. My friend said that I ought to learn few dances for next week’s Halloween party so that I can actually participate on dancing! She said I should learn ’juju on that beat’ and ’footloose’ so here I go. . .

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Fall colors

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s