the perfect lens for your phone

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Tein tästä objektiivista postauksen n. kaksi vuotta sitten kun sen ostin. En käyttänyt tätä varmaan vuoteen – hävitin johdon jolla tuota ladataan ja jotenkin unohdin kokonaan ostaa uuden. Nyt minulla on vihdoin ja viimein johto siihen ja olen käyttänyt tätä koko ajan!

Objektiivissa on oma wifi jolla se yhdistetään puhelimeen. Käyttöä varten tulee myös ladata app nimeltä ’PlayMemories Mobile’ jolla pystyt oikeasti käyttämään objektiivia. Objektiivi lähettää ns. ”live kuvaa” suoraan puhelimeesi ja napattuasi kuvan (painamalla puhelimen näytöstä perinteisesti tai objektiivin sivulta olevasta napista) se tallentuu suoraan puhelimesi kuvakirjastoon. Yllättävää kyllä tässä objektiivissa on parempi zoom kuin kamerassani. . . 

Objektiivin saa helposti kiinnitettyä puhelimeen pienten tappien avulla – toinen tapeista venyy joten sen saa helposti mukautettua kaiken kokoisille puhelimille. En ymmärrä miten ikinä kestin vuotta ilman tuota laitetta! Todellinen ”selfie game changer” haha.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “the perfect lens for your phone

  1. Heippa! Taidettiin hankkia se Gigantista silloin pari vuotta sitten, mutta en löytänyt sitä nyt heidän sivuilta :/ ja en hintaakaan valitettavasti muista tarkalleen, mutta oli varmaan 200€ tienoilla!!

    Tykkää

  2. Moi Nora ☺️
    Mistä olet tommosen hankkinut ja minkä hintainen se on?
    Näyttää tosi hyvältä tuotteelta 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s