Weekend through my phone

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Me and my American twin x

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with c9 presetProcessed with VSCO with e7 presetProcessed with VSCO with 4 preset

’Are your friends really your friends on a purge night?’

Huh mikä viikonloppu takana! Perjantaina juhlistimme ystäväni Malorien syntymäpäivää – kävimme syömässä ravintolassa jonka jälkeen menimme hänen ystävänsä luokse juhlimaan. Sen illan juhlinnat ottivat seuraavana päivänä veronsa (ja kunnolla), mutta piti silti yrittää jaksaa lähteä vielä seuraaviin synttärijuhliin ja tällä kertaa ne olivat halloweenjuhlat. Meidän porukassamme oli kuusi tyttöä ja kaikki pukeuduimme Purge leffasta tuttuun maskiin ja rikkinäisiin t-paitoihin joissa oli tekoverta. Iltamme jatkui downtownissa jossa näkyi ties millaista asua! Oli kyllä ihanaa nähdä ihmisten panostavan asuihin — Suomessa tätä ei kyllä näkisi. Mieleenpainuvin asu jonka downtownissa näin oli Fenix lintu asu ja siivet oli tehty punaisesta läpinäkyvästä kankaasta johon oli jouluvalot ommeltu alle ja siten siivet näyttivät hohtavan punaisilta.

Yövyin eilen ystäväni luona ja kävimme aamulla nopeasti Targetissa ostamassa ruoka-aineksia — olin varmasti hehkeä näky kun kävelin siellä ympäriinsä ilman meikkiä ja yöpuku päällä haha! Nyt yritän vihdoinkin hieman rentoutua. . . Toivottavasti teidän halloween viikonloppunne sujui mukavasti!

/ Oh boy what a weekend! On Friday we celebrated Malorie’s birthday – we went out to eat and after that we partied at her friend’s house. All the partying really got to me the next day but I still had to have the energy to go to another birthday party and this time it was a Halloween party. There was six girls in our group and we all wore Purge masks and broken t-shirts with fake blood on them. We went to downtown and I saw all kinds of costumes there! It made me so happy to see people really put effort in their costumes — that’s something you wouldn’t see in Finland. The most memorable outfit that I saw was this Phoenix bird costume and the wings were made out of a sheer red fabric but there were Christmas lights sewn underneath the fabric so the wings were red and glowing.

I slept over at my friend’s place last night and we went to Target earlier today to get some groceries — I bet I was looking lovely since I had no makeup on and I was walking around there with my pj’s on haha! Now I’m finally going to relax. . . I hope your Halloween weekend went great!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Weekend through my phone

  1. Voin vain kuvitella siellä olleen Halloween meiningin, huh. Täälläkin kyseinen teema on joka paikassa ja kaupassa esillä, mutta ei varmasti mitään verrattuna menoon siellä. 😮 Kivat asut teillä oli 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s