Halloween part 2

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with e7 presetProcessed with VSCO with e7 preset

S:llä on hieman taipumusta unohtaa kertoa minulle asioista ja tällä kertaa hän unohti kokonaan muistuttaa, että meillä oli maanantai-iltana vielä yhdet pienet halloweenjuhlat. En tietenkään halunnut laittaa rahaa uuteen asuun joten miettisin miten voisin saada omista vaatteistani jonkun näköisen asun. Sitten mieleeni tuli tyttöjen yökyläillat ja tyynysota – aka paljon glitteriä ja höyheniä – mutta halusin tehdä siitä tosi kliseisen version joten aikalailla heitin glitteriä päälleni ja laitoin höyheniä hiuksiini ikään kuin olisin juuri ollut tyynysodassa haha! Ja päälleni laitoin silkkisen aamutakin sekä höyhenlaukku toi vielä lisää tyynysodan fiilistä asuun.

Saimme S:lle ostettua jääkiekkoilija maskin ja puukon käteen ja hänellä oli myös puukko selässsä mitä ei kuvista näy. Sellaiset pika-asut saimme koottua haha! Eiköhän nyt halloweenin juhlinnat riitä. . .

/ S has this tendency of forgetting to tell me stuff and this time he forgot to tell me that we were attending one more Halloween party on Monday night. Of course I didn’t want to put any more money on another costume so I figured I’d come up with something where I could use clothes from my own closet. Then I started thinking about girl’s sleepovers and pillow fights – aka a lot of glitter and feathers – but I wanted to do a really cliche version of it so I just pretty much threw glitter all over myself and put some feathers in my hair as if I just got out from a pillow fight haha! And I wore this silky morning robe and I thought the feather bag really highlighted the whole pillow fight situation.

We bought this hockey player mask for S and he had a knife with him but he also  had a knife on his back which you can’t see in the pictures. So those are the kind of emergency outfits that we put together in a day haha! I think I’m done with Halloween now. . .  

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s