Lilac

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Blouse & jeans: Missguided / Bag & shoes: Zara

Voi herranpieksut kuinka jumissa lihakset voivatkaan olla! Aloitin Personal Trainer tunnit tällä viikolla meidän lähettyvillä olevalla kuntosalilla ja luulen, että PT:ni ei pidä minusta tai jotain (just kidding) koska ne treenit ovat raskaita. Otin yhteensä 12 PT tuntia ja kaksi vasta takana. . . Alkuhan on se kaikista raskain. Tuntini ovat joka ma, ke ja pe siihen saakka kunnes ne tietenkin loppuvat. Nyt on ainakin jonkin näköistä järjestystä viikoissani parin viikon ajan — ja sen jälkeen jatkuu itsenäinen treenaaminen! 🙂

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s