double date

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top & skort: Missguided / Shoes & bag: Zara

Onpas ollut ihana viikonloppu! Menimme perjantai-iltana S:n joukkuekaverin ja hänen tyttöystävänsä kanssa tuplatreffeille erääseen Australialaiseen steakhouseen. He ovat niin suloinen pari ja heillä tulee pian ensimmäinen vuosi täyteen yhdessä!

Launtaina oli joukkueen kotipeli ja se oli kyllä todella hyvä peli – peli oli koko ajan todella tasainen ja pelin lopulla tilanne oli 2-1 toiselle joukkueelle, mutta S:n joukkue teki tasoittavan maalin viimeisellä minuutilla. Voitto tulikin sitten yliajalla. Se oli kyllä jännittävää katottavaa – minä ja ystäväni Jordan emme pysyneet yhtään paikallamme haha! S ei ole valitettavasti pelannut pariin viikkoon nivusensa takia. . . Lääkärissä on käyty ja lääkkeet syöty, mutta ei ne auttaneet. Huomenna hän meneekin fysioterapiaan!

/ What a wonderful weekend I’ve had! We went on a double date on Friday evening with S’s teammate and his girlfriend to this really nice Australian steakhouse. They are such a cute couple and their first anniversary is here soon! 

On Saturday it was Drillers’ home game and it was such a good game – the game was very even the whole time and in the end the score was 2-1 for the other team but then Drillers made their second goal within the last minute. And then they won on OT. It was really exciting to watch – me and my friend Jordan couldn’t stay still haha! S hasn’t been able to play for the past two weeks because of his groin. . . He’s been to doctor and ate the medicine they gave him but that didn’t help. Tomorrow his going to physical therapy!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s