date night with megan

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 preset

Processed with VSCO with e1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

T-shirt: Pacsun / Belt & jacket: H&M / Boots & bag: Zara

Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin kävimme viime perjantaina Meganin kanssa syömässä ja katsoimme illalla leffan ’Me before you’. Oli kyllä niin pirun masentava leffa etten halua sitä enää nähdä haha, mutta muuten meillä oli aivan ihana ilta! Megan rakastaa kuvailua ja sanoi itsekin, että hän voi ottaa kuvia minusta jotta saan päivitettyä blogiani! S ei ole mikään innokas kuvien ottaja joten hänen kanssaan saa aina rautalangasta vääntää kunnes hän suostuu niitä ottamaan. Onhan se minullekkin mukavampaa kun kuvia ottaa joku joka oikeasti pitää siitä. Onneksi minulla on Megan sillä muuten olisin pulassa haha! Olen todella onnekas siitä kuinka ihania ystäviä olen täällä saanut.

/ As I mentioned earlier me and Megan went out to eat last Friday and then we watched a movie called ’ Me before you’. It was so depressing and I don’t wanna see it ever again haha but otherwise we had a great time! Megan likes to take pictures and she said the she can take pictures of me for my blog so I have something to share with you guys! S isn’t really a fan of taking pictures so every time I ask him to do it it takes a while to get him to take them. And it’s a lot comfortable for me when someone who really likes to take pictures is taking them. Thank God I have Megan – otherwise I’d be screwed haha! I’m really lucky that I’ve became friends with such wonderful people while being here.

x Nora 

2 kommenttia artikkelissa “date night with megan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s