gone with the wind

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Dress: Missguided / Coat & belt : H&M / Bag & shoes: Zara

Ei kyllä ollut mitenkään helppoa ottaa nämä kuvat tänään. Tuuli yllätti minut täysin ja puolet kuvista, jotka Megan otti, minulla ei näy naamaa kaikkien hiusten takaa haha. Onneksi en laittanut huulikiiltoa, koska luulen että me kaikki tiedämme kuinka turhauttavaa se on: huulikiilto + tuuli = huulet täynnä hiuksia ja loppujen lopuksi hiukset täynnä huulikiiltoa! Muutenkin tänään astuin hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja laitoin jotain muuta kuin nudea huulipunaa. Tämä sävy joka kuvissa näkyy on hieman enemmän ’marjainen’, mutta silti kaipailen hieman lisää tummuutta tuohon väriin. . . Mielestäni minulle ei oikein sovi ’marjaiset’ huulipunasävyt, mutta olen törmännyt sen värisiin huulipuniin niin paljon nyt sosiaalisessa mediassa että haluan saada sen toimimaan itselleni.

/ It was not easy to take these pictures today. The wind totally surprised me and Megan and in most of the pictures you can’t see my face ’cause my hair was all over it haha. I’m so happy that I didn’t put on any lipgloss and I think we all know just how annoying it is: lipgloss + wind = hair stuck all over your lips and in the end lipgloss all over your hair! I did step out of my comfort zone today a little bit and put something else on than nude lipstick. This shade is a bit more ’berry’ colored but I still want it to be bit darker than that. . . I’ve never considered that any ’berry’ colored lipstick would suit me but I’ve seen so many pictures of that color around social media lately and now I really wanna make it work for me.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s