Favorite perfumes

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 

Sain tänään pitkästä aikaa tehtyä kunnolla blogi juttuja! Sain kuvattua erään pienen videonkin jonka yritän saada lisättyä huomenna tai viimeistään maanantaina. Tällä kertaa halusin jakaa teille nämä hajuvedet jotka otin tänne rapakon toiselle puolelle mukaan. Ehdottomasti lempihajuvesini on Giorgio Armanin ’Sì’ ja olen saanut sen kanssa lukemattomia kehuja täällä! Sen takana onkin hauska tarina – äitini oli työmatkalla toisessa maassa ja yleensä äitini hankkii minulle hajuveden lentokentältä koska ne ovat siellä hieman halvempia. Tällä kyseisellä kerralla ei lentokentältä löytynyt haluamaani hajuvettä (en muista enää mikä se olisi edes ollut) joten äitini yritti ehdottaa kännykän kautta eri hajuvesiä minulle. Enhän tietenkään voinut sanoa mistä tykkäisin sillä enhän minä nyt niitä kännykän läpi haista haha! Loppujen lopuksi äitini sanoi ”No täällä nyt olisi tälläinen Giorgio Armanin hajuvesi – otanko sen?” ja tähän vastasin ”Ei en sitä halua. Ota minkä haluat, mutta ei sitä Armanin”. No äitini tuli takaisin ja tietenkin tuo mukanaan. Tässä taas hyvä opetus siitä, että äiti tietää parhaiten ja ei kannata tyrmätä jotain uutta ilman kokeilua 🙂

Olisi mukavaa kuulla teidän lempihajuvesiänne!? Ensi kerralla kun olen katselemassa hajuvesiä voisin vähän testailla teidän suosituksianne 🙂

/ I got a lot of blog stuff done today! I also filmed a little video for you guys and I should have it up by tomorrow or by Monday at least. This time I wanted to share these perfumes, that I took with me to the States, with you guys. My absolute favorite is the Giorgio Armani ’Sì’ perfume and I’ve had countless compliments whenever I wear it! And there’s also a funny story behind it – my mom was out of country on a business trip and whenever she’s out of country she gets me a perfume from the airport ’cause they are a bit cheaper there. On this particular trip the airport she was at didn’t have the perfume I wanted (can’t remember what perfume it was) so my mom tried to suggest all these different perfumes for me over the phone but of course I couldn’t decide what I wanted ’cause I couldn’t smell them through the phone haha! In the end my mom said ”Okay they have this perfume from Giorgio Armani – should I take it?” and I answered ”No I don’t want that. Just take anything else except that one”. Well my mom came back home and of course she had that perfume with her. This is a good lesson, once again, of the fact that moms are usually right and never  to say ’no’ to something without trying 🙂 

I’d love to hear about your favorite perfumes!? Next time I’m looking for new perfumes I’d love to try some of your recommendations 🙂

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Favorite perfumes

  1. Itse en käytä enää hajuvesiä, jotenkin liian voimakkaita. Vartalosuihkeet joka päiväisessä käytössä. Victoria´s Secret tuoksut parhaita tai Body shopin hyvänä kakkosena. Vanilja, kookos jne. 🙂 Nuo sinun tuoksut ovat itseltäni testaamatta. Pitää käydä katsastaan, tutut pullot kyllä 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s