Time to be thankful

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

 

Huomenna on kiitospäivä tällä puolen lätäkköä. Itse en ole sitä koskaan kokenut, mutta S sai kokea sen ensimmäistä kertaa viime vuonna. Kuulemma täällä kiitospäivää pidetään enemmän sellaisena pyhänä kun syödään paljon – meillä se on sitten taas joulu. Kaikki sanovat, että jouluna keskitytään enemmän yhdessä olemiseen. Onhan ruoka silloinkin iso asia, mutta sen pääpäivä on kumminkin kiitospäivänä. Itse aloin miettimään mistä kaikesta olen kiitollinen ja ajattelin tehdä siitä erillisen postauksen, mutta tiedän että siitä tulisi todella listamainen niin ajattelin tiivistää sen näin- olen erittäin kiitollinen: perheestäni ja vanhemmistani erityisesti ja kaikesta siitä mitä he tekevät minun ja siskoni eteen, olen kiitollinen siitä että minulla on katto pään päällä ja ruokaa pöydässä, kiitollinen siitä että lähimmäiseni ovat terveitä ja minä niin terve kuin mahdollista, olen kiitollinen kaikista ihanista ystävistäni, kiitollinen siitä että saamme kokea tämän vuoden täällä ja olen kiitollinen Santerista. Tosiaan voisin jatkaa tätä listaa vielä hyvän ajan, mutta yritin pitää sen mahdollisimman lyhyenä!

Ainakin kaksi asiaa – jotka liittyvät kiitospäivään – ovat levinneet maailmanlaajuisesti: Black Friday ja Cyber Monday. Itse aion mennä tämän viikon torstain ja perjantain välisenä yönä ystäväni kanssa ostoskeskukseen. Kyllä yöllä! Täällä ostoskeskuksemme ovet avautuvat keskiyöllä ja sitten siitä lähteekin iso joukko ihmisiä juoksemaan ostoskeskukseen sisälle pää kolmantena jalkana. Täällä meno on kuulemma todella hurja ja viime vuonna Teksasissa eräs ihminen oli kuollut, koska hän oli jäänyt kaikkien jalkoihin. Toivottavasti meno ei ylly hirveän hektiseksi, mutta aion varmasti päivittää snapchattiani (@nora.leino)  siinä kohtaa  (toivottavasti muistan). Kuulemma ihmiset vain ottavat minkä saavat ja eivät edes katsoa kokoa tai hintaa. . . Aika rajua. 

Odotatteko te innolla Black Fridayta ja Cyber Mondayta?

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s