Thanksgiving

Processed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with n1 preset

Shirt: H&M / Jeans: Missguided / Shoes: Bakers / Bag: Zara

Ihana kiitospäivä takana! Vietimme sen erään joukkueen omistajan vanhempien luona. Ruoka oli todella hyvää ja olimmekin aivan ähkyjä sen jälkeen ja seurakin oli todella mukava. Ja menin myös tosiaan Black Friday shoppailemaan ystäväni kanssa, mutta ostari oli suljettu. Heillä oli kaksi tavaratalo-osaa ostarista auki, mutta itse en ole niiden fani niin mitään ei tarttunut sieltä mukaan ja ihmisiäkään ei ollut paljon liikkeellä. Kaupat avautuivat tänään kuudelta aamulla joten uskon, että kaikki hulluus tapahtui sitten siellä! Itselläni oli kyllä hauskaa. Meno kävi hieman levottomaksi siinä keskiyön jälkeen minun ja kavereiden kesken – kotiin pääsinkin vasta hieman ennen kahta aamulla! Olimmekin shoppailemassa hyvät kuusi tuntia.

/ What a lovely Thanksgiving we had! We spend it at one of the team’s owner’s parent’s place. The food was really good and we were absolutely stuffed after that and the company was so nice. We also went Black Friday shopping with my friend but the mall was closed. They had two department stores open but I’m not really big fan of those two so I didn’t buy anything from there and there also wasn’t a lot of people on the go. The stores opened up at 6AM today so I think that’s when all the craziness happened! I had fun myself. We just got a bit hyper / tired after midnight – I didn’t get home until a bit before 2AM! We were out shopping about six hours.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Thanksgiving

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s