tree hunting

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Olimme lauantaina juhlimassa downtownissa ystäväni syntymäpäivää. Yövyinkin sitten sen yön ystäväni luona ja menimme seuraavana päivänä etsimään heille joulukuusta kotiin! Vaatteeni ja ulkonäkönikin oikein huusivat ’dagen efter’ tyyliä. Rakastan tällaisia perheiden jokavuotisia perinteitä. Kun oma perhe ei ole lähellä on mukavaa osallistua muiden perheiden asioihin – vaikka se tosin kasvattaa ikävää omaa perhettä kohtaan.

/ We went to downtown on Saturday night to celebrate my friend’s brithday. I stayed at my friends place that night and the next day we went for some tree hunting! My clothes and just my over-all look was screaming ’day after’ more than enough. I love these kind of annual family traditions that families have. When my own family isn’t close it’s really nice to participate on these types of things – even though it just makes me miss my own family even more.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s