You can now find my blog on Facebook

facebook-icon-preview-400x400

FIND MY BLOG HERE (CLICK)!

Olen todella ujo blogini suhteen ja olen miettinyt kauan, että tekisinkö blogilleni omat sivut Facebookiin. Ajattelin tämän olevan helpompi tapa ehkä teille lukijoillekin pitää selkoa siitä, milloin on uusi postaus tullut. Tykkäämällä sivusta tulee minulta aina erilaisia ilmoituksia teidän Facebookin etusivulle ja linkkejä klikkaamalla pääsette suoraan postauksiin!! Tein tämän tosiaan sillä tarkoituksella, että teidän on helpompi pysyä postausten kanssa ajan tasalla 🙂 Toivottavasti tästä on hyötyä teille!

/ I’m really shy when it comes to my blog and I’ve been thinking about this for a long time whether or not I should do a page for my blog on Facebook. I thought this would also be a bit easier way for you readers to keep up with my posts. Just by clicking ’like’ on the page you’ll start seeing all these links and notifications on your feed in Facebook – and by clicking those links you’ll get to the post straight away!! I did this mainly for you guys to keep up with the posts 🙂 Hope this helps!!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s