Back on my feet

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Jacket: Forever 21 / Top, jeans & bag: Missguided / Shoes: Zara

Voi että kuinka hyvältä tuntuukaan olla jalkeilla pitkästä aikaa. Olen ollut kokonaisen viikon kipeänä ja kolmena ensimmäisenä en päässyt edes ylös sängystä – S:n piti tuoda minulle ruokakin sänkyyn. Eilen pääsin ensimmäistä kertaa ulos hoitamaan asioita ja se tuntui kyllä niin hyvältä! Vieläkään en ole kokonaan terve, mutta ainakin on energiaa tehdä asioita 🙂 Eilen kävin ystäväni Jordanin kanssa sushilla ja elokuvissa. Eräs herra kyllä yritti saada meidät ulos salista koska ”puhuimme liian kovaa” (hädin tuskin puhuimme) ja suuttui vielä enemmän meille siitä koska meitä ei heitetty ulos! Pidättelimme siinä molemmat naurua ystäväni kanssa – hyvä että edes itse kuulimme mitä kuiskimme!! Tänään olin Meganin ja Taylorin kanssa hieman kiertelemässä kaupoissa ja sitten teimme Meganin kanssa ruokaa tuossa hetki sitten ja katsoimme S:n ja Meganin poikaystävän peliä tietokoneelta – heillä on ollut pari peliä toisessa osavaltiossa.

/ Oh how good it feels to be back on my feet. I’ve been sick for a whole week now and for the first three days I couldn’t even get out of the bed – S had to bring food to bed for me. Yesterday was the first day this week for me to get out and do stuff and it made me so happy! I’m still not completely healthy but at least I have some energy to do stuff 🙂 Yesterday I went out to have sushi with my friend Jordan and then we went to the movies. Although there was this one mister who tried to get us kicked out of the theater because according to him ”we were talking too loud” (we barely spoke at all) and then he got even more mad about the fact that they didn’t kick us out! We tried not to laugh with my friend – it’s a good thing that we even heard ourselves when we were whispering!! Today I went to few stores with Megan and Taylor and then me and Megan made some dinner just now and watched our boyfriends’ game on the computer – they’ve had few games out of state now.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s