Tile obsession

Pictures from here!

Tämä flunssa ei sitten millään hellitä. . . Vietän kaiken ajan vain Pinterestissä, YouTubessa ja Netflixissä. En malta odottaa, että pääsen taas kuvailemaan asuja teille! Cyber Mondayn aleostoksetkin pitäisivät tulla tässä viikon sisällä ja ajattelin ehkä tehdä pientä haul videota. . .

/ This flu just won’t go away. . . I’m spending my time on Pinterest, YouTube and Netflix. I can’t wait until I get to take outfit pictures for you guys again! The things I bought on Cyber Monday should arrive within a week so I thought I could maybe do a haul video on those. . .

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s