I’m the girl with the bug purse

Processed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 10 preset

Jacket: Forever 21 (click) / T-shirt: Asos (similar click) / Jeans: H&M (similar click)

Shoes: Missguided (click) / Bag: Zara / Sunglasses: Asos (similar click)

Hyvää lauantain alkua vain sinne puolelle lätäkköä! Täällä kello on jo puoli yksi aamulla, mutta ajattelin kerrankin tehdä postauksen hyvin näin teidän aikaanne. Tänne on tullut kylmä rintama ja ilma on ollut +10°C mikä on tuntunut aivan jäätävän kylmältä! Päivällä minulla oli nämä vaatteet ja illan tullen laitoin vielä neuleen tuohon päälle. . .

Huomenna on taas pelipäivä ja hieman muuta ohjelmaa, mutta aion kuvata ’Spend a day with me’- vlogin!! En olekkaan tehnyt sellaista varmaan vuoteen tai kahteen (?). Alan aina höpöttämään niin paljon niitä kuvatessa ettei siinä ole mitään järkeä hahah! Tällä kertaa aion pitää (ainakin yritän) sen mahdollisimman lyhyenä ja ytimekkäänä. Itse alan nyt nukkumaan – mukavaa lauantaita teille!

/ Good Saturday morning to you all on the other side of ”the pond”! It’s 12:30AM here in Louisiana but for once I thought it might be good to make a post that suits your time. We’re having a cold front here and the weather has been +10°C which has been feeling absolutely freezing! I was wearing these clothes during day and when the evening came I put a cardigan on too. . .

Tomorrow it’s home game for Louisiana Drillers and then I have something else too but I’m going to film ’Spend a day with me’ vlog!! I haven’t done those I think for a year or two (?). I always start babbling in those and in the end of the day they don’t make any sense hahah! This time I will (or at least try to) keep it short and sweet. Now I’m gonna start sleeping – have an amazing Saturday you guys!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “I’m the girl with the bug purse

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s