4 kommenttia artikkelissa “Vlog

  1. Mä löysin blogisi monen mutkan kautta instagramista ja mä katoin kaikki videot läpi. Vaikka sua en tunnekaan, tuntuu että sä et ota itteäs liian vakavasti videoita tehdessä ja mä kikattelen täällä ruudun toisella puolen sun sanakiemuroille 😄 eli todella viihdyttävää, kun on ihan real life juttuja eikä liian editoituja videoita 😊

    Tykkää

  2. Joo täytyy alkaa tekemään enemmän jos näistä tykkäätte!:) joo täytyy yrittää järjestää se niin että pääsee kuvailemaan! Joo se äänenkorkeus varmaan johtuu siitä, että kun ei ole oma äidinkieli ja on ehkä hieman epävarma olo siitä puhumisesta 🙂 kyllä se jatkuvan puhumisen kanssa paranee ja myös iän myötä kun oppii uusia sanoja ja lausumaan niitä paremmin 🙂 sitä pitää vain rohkeasti alkaa puhumaan ja virheitä tulee mutta niistä aina oppii!!

    Tykkää

  3. Enemmän vlogeja kiitos 😊 voisitko myös näyttää niissä sitten vähän kaupunkia ja kunnon jenkki meininkiä ? 🙂 Ja oon aina miettiny et ku ite puhun englantii ni mun äänenkorkeus muuttuu mut säki taidat vähä puhuu matalammal äänel ku puhut englnatii? 😀 se on nii hauska et miks näin käy. Kuulostit muuten pal paremmalt ku average suomalainen. Kestiks kauan vai ooks aina ollu hyvä? Ku ite mietinvaihtoa ja kieli just jännittää…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s