Skirt obsession

img_3113Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetimg_3121Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetimg_3114

Skirt & shoes: Zara (click) / Jacket: Forever 21 / Bag: River Island (similar click)

Top: Missguided (click)

Kävimme eilen Meganin ja Taylorin kanssa Lafayeten downtownissa. Se on aika vaarallista aluetta ja olimmekin siellä vain puolisen tuntia. Olen nähnyt downtownin vain yöaikaan, koska siellä sijaitsevat kaikki klubit ja baarit. Kuvasin eilen myös uuden vlogin ja aloitan editoimaan sitä huomenna! Ja enää kaksi päivää meillä lähtöön – menemme jouluksi Floridaan host perheeni luokse!! Olen niin innoissani!!

/ We went to downtown Lafayette yesterday with Megan and Taylor. It’s quite dangerous area and we only were there for an half an hour or so. I’ve only seen the downtown during night when we’ve been clubbing. I also filmed another vlog yesterday and I’m going to start edit it tomorrow! And there’s only two more days until we leave for Florida to spend Christmas there with my host family!! I’m so excited!!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Skirt obsession

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s