JAX

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Sweater: Romwe (click) / Skirt: Romwe (click) / Shoes: Missguided (click) / Bag: Zara

Saavuimme eilen pitkän ajomatkan (11h) jälkeen Jacksonvilleen, Floridaan. Olin täällä neljä vuotta sitten EF:n kautta kielikurssioppilaana ja olemme nyt siis kyläilemässä silloisen host perheeni luona ja vietämme joulun heidän kanssaan. Isosiskoni oli myös samassa perheessä kolme vuotta aikaisemmin kuin minä, eli vuonna 2009. Host perheeni on käynyt myös Suomessa meidän luonamme kerran ja tämä on nyt itselläni kolmas kerta heidän luonaan kaiken kaikkiaan! He muuttivat uuteen kotiin parisen vuotta sitten joten tämä on minun ensimmäinen kerta täällä. Ja tämä on tosiaan S:n ensimmäinen kerta Floridassa!!

 Tänään nukuimme hieman pidempään sillä pitkä ajomatka oli kuluttanut meitä todella. Host isäni, Jim, järjesti meille herkkuaamupalan (hedelmiä ja bageleita). Tämän jälkeen laitoimme itsemme kuntoon ja menimme yhdelle ostoskadulle joka on tässä ihan lähellä ja siellä on aivan mahtavia kauppoja. Lushin kaupasta sain vihdoin ja viimein ostettua kaks bath bombia – en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä.

/ After yesterday’s long drive (11h) we finally arrived to Jacksonville, Florida. I was here four years ago as an language course student through EF and right now we are visiting my host family from back then and we’re spending the Christmas with them. My bigsister was also a student through EF three years earlier than me so she was here in 2009 in the same family. My host family has also visited us in Finland and this is my third time here over all! They moved into a new home two years ago so this is my first time in their new house. And this is actually S’s first time in Florida!

Today we slept a bit longer since we were so tired from the trip from last night. My host dad, Jim, made us some really delicious breakfast (fruits and bagels). After this we got ourselves ready and then we went to this outdoor mall which is really close to their place and they have some amazing stores there. I bought two bath bombs from Lush store – I can not wait until I get to try them.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “JAX

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s