Taco Lu

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Kävimme S:n kanssa toissapäivänä host vanhempieni mukana pedikyyrissä. Olen aikaisemmin käynyt kerran pedikyyrissä ja silloin olin varmaankin 7vuotias ja sain kesäkynnet haha! Tämän jälkeen menimme elokuviin katsomaan uuden Christmas Office Party elokuvan – se oli todella hauska!! Tietyllä tavalla ehkä hieman liikaa, mutta huvittava silti. Tämän jälkeen menimme päivälliselle erääseen tacoravintolaan nimeltä Taco Lu. Ravintola sijaitsee vanhassa puutalossa – ja yhdellä seinällä on aivan upea maalaus. Ravintolan teemana on Meksikolainen ’kuolleiden päivä’ ja tästä kuuluisat kallot toimivat ravintolan pääkoristeena. Host vanhempani kertoivat kuinka talo on vainottu ja siellä on haamuja. Myös meidän tarjoilijamme kertoi meille kaikennäköisiä kauhutarinoita!! Oli kyllä aivan ihana päivä.

/ Me and S went to have a pedicure the other day with my host parents. I’ve had a pedicure done once before and I think I was 7 years old and I got ’summer nails’ haha! After this we went to the movies to watch the Christmas Office Party movie – and it was really funny!! In a certain way it was quite much to take but all in all it was funny. After that we went to have dinner in this taco restaurant called Taco Lu. The restaurant is in a old wooden house and on this one wall there’s this gorgeous large painting. The theme of the restaurant is Mexican ’day of the dead’ and you could see the famous skulls all over the restaurant. My host parents told us how the house is haunted and it has ghosts in there. And also our waiter told us all these horror stories!! It was a lovely day.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s