NYE 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Dress: Romwe ( click)

Nyt on kyllä tähän mennessä kaikista erilaisin uusivuosi vietetty. Meillä ei ollut päivälle ainuttakaan suunnitelmaa. Aamupäivästä saimme kutsun yhdeltä S:n joukkueen omistajalta jos haluaisimme lähteä heidän kanssaan Escape Roomiin. He toimivat tällä hetkellä tilapäisesti host perheenä uudelle suomalaiselle pelaajalle. Uusi suomalainen tuli siis heidän mukanaan myös – kyseinen perhe on aivan ihana! Otimme Escape Roomissa vaikeimman huoneen josta vain 7% pääsee ulos. Ennen se oli vain 3% mutta heidän oli pakko helpottaa sitä hieman sillä se oli niin vaikea. Me itseasiassa pääsimme ulos, mutta loppujen lopuksi meillä oli niin monta lappua joilla oli niitä kaiken maailman vihjeitä joten se lappu jota tarvitsimme päästäksemme ulos huoneesta hävisi ja meillä oli 20s aikaa päästä huoneesta ulos, mutta se kului lapun etsimiseen – joka lopulta löytyi. Eli selvitimme kaikki vihjeet ja pääsimme ulos huoneesta, mutta emme vain ajoissa haha! Oli todella hauskaa – tekee mieli käydä kaikki huoneet läpi!! Illalla sitten menimmekin kyseisen perheen luokse päivälliselle ja sitten lähdimme siitä S:n ja uuden suomalaisen kanssa downtowniin hieman juhlimaan. Siitä tulikin loppujen lopuksi todella mukava päivä.

/ Well this was probably the most weirdest NYE that I’ve ever had. We had absolutely no plans for the day. Around noon we got an invitation from one of the team’s owner asking if we’d like to go with them to this Escape room game thing. They are currently hosting one new Finnish player that the team just recruited. The new Finnish guy came with us of course – the family is just lovely! We took the hardest room they had in Escape Room and only 7% of teams actually make it out of there. It used to be 3% but they had to make it a bit easier since almost no one was getting out lol. We actually got out but at the end we had so many notes with clues so that the one we actually needed to get out of the room just disappeared and we couldn’t find it and we only had 20s to get out but that time went on searching the note – which we actually did find at the end. So we did solve every problem and we got out of the room but just not in time lol! It was really fun – I really wanna go through all the rooms now!! And in the evening we went over at the owner’s place to have dinner and after that me, S and the new Finnish guy went downtown to party. The day turned out to be really fun in the end.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s