Christmas day

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top: H&M / Shorts & shoes: Missguided / Bag: Zara

Jouluaattona kiersimme host vanhempieni sukulaisten luona. Ruoka oli todella erilaista mitä Suomessa syödään jouluna. Tosiaan olemme etelässä joten ruokakin oli sen mukaista – löytyi papuja ja monia muita ruokalajeja joita etelässä syödään, mutta joiden nimeä en muista haha. Kalkkuna on todella suosittu niin Kiitospäivänä kuin Joulunakin. Ja täällä Joulua tosiaankin juhlitaan 25. päivä – ei niinkään 24.! Saimme host vanhemmiltani mitä ihanimpia lahjoja ja kaikki tulivat heti käyttöön – sain leikekirjan polaroid kuviani varten, saimme maailman pehmeimmät pyyhkeet ja sitten muita pieniä lahjoja jotka olivat aivan mahtavia. Oli mukavaa kokea erilainen joulu, mutta ei silti mikään voita perinteistä suomalaista joulua!

/ On Christmas Day we visited my host parents’ relatives’ houses. The food was really different from what we eat in Finland. Although we are down South so the food is really southern – we got beans and bunch of other dishes that I can’t remember the name of haha. Turkey is really popular on Thanksgiving and on Christmas. And they celebrate Christmas on the 25th unlike we do in Finland where we celebrate it on the 24th! We got some amazing gifts from my host parents and we started using all of them straight away – I got a scrapbook for my polaroid pictures, we got the softest towels ever and then bunch of other little stuff that were amazing. It was nice to experience different Christmas although nothing beats the ones that we have in Finland!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s