Shopping time

Processed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with c6 preset

T-shirt: Missguided (click) / Skirt: Romwe (click) / Bag: Zara / Shoes: Bakers

Kävimme Tapaninpäivänä host vanhempieni lähellä olevissa outleteissä. Menin sinne S:n ja host isäni kanssa. Se päivä oli todellakin pojille jackpotti – he löysivät vaikka mitä ja itse löysin kaksi pientä asiaa haha!! Host isäni ihmetteli sitä suuresti. S:llä paranee tyylimaku koko ajan huomattavasti ja meidän tyyleistämme alkaa selkeästi tulemaan samanlaiset. Lounaalla kävimme kunnon eteläisessä BBQ paikassa ja söimme aivan mahtavat hampurilaiset!!

/ Me, S and my host dad went shopping at these outlets on Boxing Day. It was truly a jackpot for S and my host dad since they found all sorts of stuff and I only found two little things haha!! My host dad was surprised by that lol. I’ve noticed that S’s sense in style is getting better all the time and our styles are actually starting to get kind of similar. We went to have lunch in this really southern BBQ restaurant and we had the best hamburgers!!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Shopping time

  1. ne on oikeasti hieman off :/ en itse enää varmaan tilaa heidän sivuiltaan, koska siinä kesti aika kauan tulla + nuo koot tosiaan menevät hieman oudosti. . . hyvä puoli on, että ne ovat aika halpoja 🙂

    Tykkää

  2. Vastaako Romwen vaatteet kokojaan? ja vastaako mittoja? Kun tuntuu että esim. S koossa o hirveän pienet mitat :/ esim. tuo hame

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s