A day at the beach

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Sweater: Romwe (click) / Shorts: H&M / Backpack: Asos (click) / Shoes: Bakers

Kävimme pari päivää ennen lähtöämme Jacksonvillen rannalla. Oli todella outoa, koska ajaessamme aurinko paistoi ja oli selkeä taivas, mutta rannalle päästyämme koko meren ja rannan yllä oli paksu valkoinen sumu…? Täytyy kyllä sanoa, että sumu näyttää hienolta kuvissa haha. Käveltyämme rannalla päätimme käydä vielä outdoor ostarilla – se on pitkä katu jonka molemmilla puolilla on kauppoja! Ja illalla tilasimme hieman herkkuruokaa ja katselimme telkkaria 🙂

/ Few days before we left we went to Jacksonville beach. It was really weird when we were driving over there the sun was shining and the sky was clear but when we got to the beach it was covered in thick white fog…? I must say the fog does look pretty cool in the pictures haha. After walking at the beach we decided to hit outdoor mall one more time! And in the evening we ordered some yummy food and watched TV 🙂

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “A day at the beach

  1. Hei tosi kivat kuvat tässä postauksessa, nää on juuri sellasii ihanan ajattomia kuvia joista tykkään todella paljon.
    Ps. Sun hiukset on niin täydelliset näissä kuvissa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s