Bath bomb obsession

Processed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc presetProcessed with VSCO with oc preset

Hullaannuin hieman LUSH kaupan kylpypommeista!! Olisikohan se ollut noin vuosi sitten, kun netissä pyöri videoita siitä miten LUSH:in kylpypommit hajoavat vedessä huimaan tahtiin ja värjäävät veden kylpypommien mukaan eri värisiksi. Jokainen kylpypommi sisältää erilaisia tuoksuja, öljyjä ja ties mitä muita hoitavia aineita iholle! Ihoni ei ole kyllä ikinä tuntunut niin pehmeälle ja tuoksunut niin hyvälle kuin noiden kylpyjen jälkeen – ja en tosiaan käyttänyt kaikkia noita samana iltana haha! Olisipa vain kotona Suomessakin kylpyamme niin saisi näistä nautittua sielläkin. Tuntuu, että täällä Amerikassa kylpyammeet ovat todella yleisiä. On epänormaalia jos talossa ei olisi kylpyammetta. . . Täytyy varmaan ostaa sellainen vauvoille tarkoitettu muovinen amme kun palaamme takaisin että näistä pääsisi nauttimaan haha!! Tai sitten ostaisi kesäksi sellaisen ison kumisen altaan ja täyttäisi sen kylpypommeilla. . . Okei, selvästi täytyy lopettaa — ihanaa maanantaita teille! Täällä vuorokausi juuri vaihtui joten käyn S:n seuraksi nukkumaan.

/ I went a bit crazy over LUSH bath bombs!! I think it was a year ago when I saw all these videos on the internet about LUSH bath bombs and how they dissolve in the water so fast and at the same time it changes the color of your bath water to what ever the bath bomb color is. Every bath bomb is filled with different aromas, oils and who knows all sorts of things that are good for your skin! My skin has never felt so soft or smelled so good than after those baths – oh and I did not go through all of them on one evening haha! I wish we had a bath tub in our home back in Finland so I could enjoy these there too. I feel like bath tubs are really common here in the States. It’s really unusual if a household doesn’t have a bath tub. . . I guess I have to buy one of those plastic bath tubs that you use for bathing a baby whenever we get back to Finland haha!! Or I could buy one of those inflatable pools that you can have during summer outside and I’d fill that with bath bombs. . . Okay I clearly have to stop — have a great Monday! It’s just little past midnight here in Louisiana and S is already sleeping so I’m gonna join him.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s