Orlando Magic

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetimg_3364img_3370img_3399Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Blouse: H&M / Bag: Zara / Shoes: Charlotte Russe

Kun olimme Jacksonvillessä, S kertoi minulle kuinka hän haluaisi lähteä Orlandoon katsomaan NBA koripallopeliä ja koska tämä oli tosiaan S:n ensimmäinen kerta Floridassa halusin tehdä mahdollisimman paljon asioita joista hän pitää. Joten päätimme lähteä Orlandoon hieman extemporena ja päädyimme katsomaan Orlando Magic vs. Charlotte Hornets pelin. Hornets vei voiton tuona päivänä. Ehdimme myös ennen peliä käymään eräässä ostoskeskuksessa jossa oli Zaran kauppa. Olen käynyt viimeksi Zarassa joskus heinäkuun loppupuolella joten tuntui ihanalta päästä lempikauppaani! Tosiaan heillä oli silloin ale meneillään joten koko kauppa oli järkyttävässä kunnossa ja se laski hieman fiilistäni shoppailla – puhumattakaan kyseisen kaupan epäkohteliaista myyjistä. Asiasta kolmanteen; hassua miten paljon espanjaa kuulee Orlandossa. Floridassa suurin osa väestöstä on joko eläkeikäisiä tai latinoja!

/ When we were in JAX, S told me how he wanted to go see a NBA game in Orlando and because this was S’s first time in Florida I wanted to do all kinds of things that he wanted to do. So we decided to go to Orlando on short notice and we ended up seeing Orlando Magic vs. Charlotte Hornets game. Hornets won on that day. We also had some time to go to this one mall before the game – they have Zara store there and I really wanted to go because the last time I was in Zara was in the end of July so it felt good getting to shop in my favorite store! Although they had sale going on and the whole store looked awful and that really affected on my shopping mood – not to mention the rude staff. Little off topic; it’s funny how much you hear spanish in Orlando. In Florida most of the people living there are either retired or latinos!

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Orlando Magic

  1. Mistä kaupasta jenkeistä ostit mario badescun kuivattavan aineen? Ostitko sen apteekista vai jostain muusta kaupasta?:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s