Oh how typical

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Top: Asos / Jeans: Missguided (click) / Shoes: Converse / Bag: Zara

Nyt kolmannen viikon sairaana olon jälkeen tuli oikein loppuhuipennus – poskiontelotulehdus, jotakin turvonnutta kurkussa ja nestettä korvissa. Tänään on toinen päivä kun otan lääkkeitä ja minulla on niistä aivan veto pois. Tätäkin postausta varten piti pakottaa itseni jaksamaan ja tänään olisin halunnut myös kuvata erään asun teille, mutta ajattelin että nyt kannattaa ehkä vain levätä ettei tämä flunssa jatku koko kuukautta. . . Ja salillekkaan en lääkärin mukaan saa mennä yli viikkoon. . . Jos tässä jotain hyvää on niin ainakin saan pitää leffa maratoneja hihi!! Ja ehkä jotain nettishoppailua :p

Otan teiltä aina mielelläni vastaan postaustoiveita jos teillä niitä vain on!! Ajattelin ehkä uutta Q&A videota S:n kanssa — mitä mieltä olette? Jos vain siis tulee tarpeeksi kysymyksiä 🙂

/ Now after being sick for the third week in a row I got my grand finale – sinusitis, something swollen in the throat and fluid in my ears. Today is my second day taking the medication and those make me so tired. I had to force myself to take these pictures for this post too and I really wanted to take pictures of this one outfit I’ve been planning on wearing for you guys but I thought it might be the best for me to just rest right now so I won’t be sick for a whole month. . . And I’m not even allowed to go to the gym over a week. . . . If there’s something good about this it’s that I get to have movie marathons hih!! And maybe some online shopping :p 

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Oh how typical

  1. Moikka! Oon ihastellut sun tota kyynertaipeessa (?) sijaitsevaa tatuointia, ja miettinyt onko se mitä kieltä vai kenties vaan joku kuvio? 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s