Q&A // Questions here

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Jos tosiaan teillä on jotain kysyttävää maan ja taivaan väliltä minulta ja S:ltä niin nyt tähän postaukseen niitä voi alkaa kyselemään! Tietenkin myös snapchatissa (@nora.leino) tai instagramissa (@noraleino) saa tulla lähettämään kysymyksiä ihan miten haluaa!! Otan ne vain kännykkään talteen. Teemme vastausvideon jos kysymyksiä tulee tarpeeksi! 🙂

x Nora

19 kommenttia artikkelissa “Q&A // Questions here

 1. Mitä ikävöitte eniten Suomesta, ja mitä ikävöitte eniten perheestänne? Onko teillä Suomessa lemmikkejä? Mistä saatte inspiraatioita tyyleihinne? Ja näyttäkää myös lempikenkänne! 🙂

  Tykkää

 2. Pukeudutko aina huolitellusti ja onko se sinulle tärkeää pukeutua tyylikkäisiin vaatteihin? Onko sulla roolimalleja/henkilöitä joista inspiroidut?

  Tykkää

 3. Miten aloit työskentelemään muodin parissa? Vinkkejä mihin kannattaisi hakea jos haluaa olla muodin parissa töissä?

  Tykkää

 4. Onko jotain vaatetta tai vaatetrendiä mitä et ymmärrä ja millaista itse et voisi kuvitellakkaan pitäväsi päällä? Onko vaatemakusi/tyylisi muuttunut siellä asuessasi ? Koetko Santeri huonoa omatuntoa siitä että sinun harrastuksen takia jouduittw muuttamaan tai nyt asumaan siellä? Saatko Santeri rahaa pelaamisesta?

  Tykkää

 5. Onko teillä ollut jossain kohtaa niin ikävä esim perhettänne, että olisitte vain halunnut takaisin Suomeen?

  Tykkää

 6. Miten koitte teidän erossa olon kun Nora oli Suomessa ja S jenkeissä? Kuinka noin isolla välimatkalla piditte suhdetta yllä? Yllä onkin jo kysytty tulevaisuuden suunnitelmista, miten koulujen ja töiden suhteen? 🙂 miten ruoka eroaa suomen ja usan välillä, onko siellä ’puhdas’ ruoka kalliimpaa, ja onko ylipäänsä terveellisesti syönti siellä haastavaa? Onko sieltä löytynyt kenties jotain ruokaa, tuotetta tmv., jota jäät kaipaamaan kun tulette takaisin? Olit sairaana monta viikkoa, millaista ’ulkomaalaisena’ käynti terveysasemalla ja lääkkeiden saanti oli? Maksoko maltaita ja saitko samanlaista kohtelua kuin paikallinen?

  Tykkää

 7. Millä olette kustantaneet Amerikassa olon? Onko teillä omia säästöjä vai ovatko vanhempanne auttaneet? Eikö omatuntoa kolkuta, mikäli vanhempasi kustantavat elämääsi siellä? Koska palaatte Suomeen? Mitkä ovat kesän suunnitelmasi, menetkö töihin? Koska koulusi jatkuu? Aiotko hakea yhteishaussa? Mikä koulutuslinja sinua kiinnostaisi?

  Tykkää

 8. Oletteko nähneet muita suomalaisia matkanne aikana? Oletteko saaneet sieltä uusia ystäviä vai voidaanko puhua ’vain’ kavereista? Milloin teidän on tarkoitus palata Suomeen? Mitä tulevaisuuden suunnitelmia perheen, työn, opiskelun suhteen? Aikooko kukaan perheenjäsenistänne vierailla siellä teidän luona?

  Tykkää

 9. Oletko Nora katunut lähtöäsi amerikkaan? Asutteko nyt vaan siinä hostperheessä, ettekö aio enää yrittää hommata omaa asuntoa sieltä? Onko Suomessa vai amerikassa paremmat vaatekaupat kuin siellä? Aiotteko palata vielä amerikkaan? Mitkä ovat jatkosuunnitelmanne kun palaatte suomeen, koulu? Työ? Perhe?

  Tykkää

 10. onko suhteenne muuttunut jotenkin muutettuanne sinne? mikä on paras hetki arjessa? mitkä suunnitelmat sulla nora on jatkossa siellä, aiotko vain käydä salilla ja ”hengailla”? 😀

  Tykkää

 11. Amerikkalainen ruokakulttuuri, onko totta että siellä syödään hurjan epäterveellisesti noin yleensä? Mitä mieltä amerikkalaisesta kulttuurista verrattuna suomalaiseen? Luuletko että tulee kulttuurishokki kun tulette taas takaisin suomeen? Mikä on tärkein asia minkä olet oppinut matkasi aikana, tai oletko mielestäsi muuttunut/kasvanut jotenkin?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s