All black

Processed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 presetProcessed with VSCO with 7 preset

Blouse & jeans: H&M / Shoes: Missguided (click) / Bag: Zara

Voi että kuinka hyvin poikien pelit menivät viikonloppuna. Heillä oli kolme peliä ja he voittivat kaikki. Kaiken lisäksi Santeri piti kolme nollapeliä putkeen ja hänet valittiin etelä divisioonan viikon tähdeksi!! Ei sanat riitä kuvailemaan kuinka ylpeä olen hänestä. Heillä on nyt tulevana viikonloppuna kolme peliä Teksasissa ja lähden ystäväni Jordanin kanssa katsomaan niitä. Pitäisi olla hauska viikonloppu tulossa! Tulin hetki sitten lounaalta Jordanin kanssa ja meidän piti mennä jonnekkin terveelliseen paikkaan syömään, mutta päädyimme hampurilaisbaariin. .  . hupsis! Nyt minä ja S olemme ystävien luona hengailemassa ja olen sellaisessa ruokakoomassa, että nokoset kuulostavat tällä hetkellä aika hyvältä.

Minun ja S:n piti tänään kuvata Q&A video, mutta tuli hieman muita asioita tielle joten saamme sen kuvattua varmaan huomenna tai sitten ensi viikon alussa.

/ Oh boy how well the guys played last weekend. They had three games and they won them all. On top of that Santeri had three shutouts in a row and he was chosen as the star of the South division this week!! Words can’t describe how proud I am of him. They have three games in Texas this weekend and me and my friend Jordan are going over there to see them! I got back from a lunch with Jordan just now and we were supposed to go somewhere healthy but we ended up in a hamburger bar. . . woops! Now me and S are hanging out at a friend’s place and I’m having the worst food coma ever and nap is starting to sound pretty good.

x Nora

4 kommenttia artikkelissa “All black

  1. Kivasti oot meikannut, luonnollisen ja kuulaan näköinen. 🙂 Noi farkut on mulla listalla eli hankintaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s